Prima pagină > Ma plictiseam > Garanţia „Orice ar fi”

Garanţia „Orice ar fi”

Plictisit,obosit şi un pic mahmur mă îndreptam spre casă împreună cu un amic,in Dacia lui proprie şi personală,Sacha, „pă gaz”.

Bineînţeles aveam laptopul cu mine. De ce îl aveam cu mine nu îmi mai aduc aminte,dar precis era un eveniment la care era strict necesar sa vin cu el,deci era ori LAN-Party,ori vizionare de porneturi,cu toate ca înclin spre prima variantă.

Pe drum,deodată apare pe marginea drumului un extraterestru mare si mov. Încetinim,bagă faza lunga şi observ ca  extraterestrul mare şi mov era defapt mic şi verde şi nu era extraterestru ci era un pădurar cu ochii bulbucaţi….

Chestia naşpa e că în timpul ăsta,de pe contrasens ne-a tamponat un T.I.R. de Bulgaria. Tamponat e puţin spus,ne-a mucit. În ultimele momente înaintea coliziunii,am avut suficient timp să îi urez respectivului şofer să se ducă cu tot cu TIR de unde a ieşit. Probabil mă-sa e acum garaj prin Sofia.

Nu îmi amintesc cum am ajuns la spital,dar când m-am trezit,doctorul mi-a spus că soferul de TIR după ce ne-a acroşat a tras tare stânga,a intrat într-un bloc şi l-a darâmat. Amicul meu a murit strivit sub greutatea unui bazin de W.C. căzut de la etajul 7 al blocului lovit,iar eu am 3 coaste fisurate,fractură de tibie,tasare de vertebre şi pojar. De unde a scos pojarul nu pot să îmi dau seama,dar e doctor,tre’ sa ştie el.

Pe patul de spital,în profunde dureri de spate (vertebre tasate,ce vrei … ),mi-am zis :

Ce bine ar fi să am garanţia « Orice ar fi » de la Toshiba ce acoperă „deteriorarea accidentală în primul an de la data achiziţionării” să pot să îmi repar laptopul.

Postul de mai sus e înscris la un concurs .

Deci tot ce am scris e total neadevărat,e doar imaginaţia mea,staţi liniştiţi,sunt viu şi nevătămat 😀

Anunțuri
  1. 12 Martie 2010 la 22:28

    Hei, ma gandesc ca poate aici vezi mai repede …. decat ai vedea la mine pe blog. Asadar, am folosit foarte corect termenul de „status”. Este concept psihologic si sociologic.

    http://psihologiesociala.uv.ro/statusul-in-psihologia-sociala.php

  2. 15 Martie 2010 la 14:57

    totu e bine cand se termina

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: